• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Descoperă Secretul Frumuseții alături de Farmacia Hippocrates la Beauty EXPO 2024!

01 februarie 2024

Suntem încântați să vă anunțăm că Farmacia Hippocrates va fi prezentă la Beauty EXPO 2024, contribuind la crearea unui univers impresionant dedicat îngrijirii personale și frumuseții. Ne pregătim să vă oferim o experiență de neuitat în cadrul acestui eveniment remarcabil pentru industria cosmetică și de îngrijire personală.

Printre brandurile de prestigiu pe care le veți găsi la standul nostru se numără Gerovital, BioBalance, Ziaja, Corine de Farme, Byphasse, Librederm, Athena's, Beurer, Tonus Elast, Bioclin, Hipp Cosmetică și multe altele. Acestea vă vor oferi oportunitatea de a descoperi și achiziționa cele mai inovatoare și căutate produse de îngrijire și frumusețe, toate la prețuri speciale cu o reducere remarcabilă de -30%.

La Beauty EXPO 2024, Farmacia Hippocrates nu se rezumă doar la oferte atractive, ci pregătește și extrageri momentane de cadouri pentru fiecare cumpărător, alături de promoții captivante. Ne propunem să aducem emoție și entuziasm în cadrul expoziției. Este o ocazie unică pentru vizitatori să câștige pachete de frumusețe cu adevărat speciale și să fie la curent cu cele mai recente inovații din industrie.

Beauty EXPO 2024 va fi un loc de întâlnire pentru toți cei pasionați de frumusețe, fie că sunt profesioniști sau persoane în căutare de produse de calitate la prețuri accesibile. Standul nostru va fi un punct principal pentru cei dornici să exploreze lumea frumuseții, oferind acces la cele mai bune produse cosmetice, parfumuri și echipamente pentru îngrijirea personală.

Vă invităm să marcați în agenda dvs. data de 29 februarie - 3 martie 2024 și să vă pregătiți să vă bucurați de o experiență captivantă, descoperind cele mai recente tendințe și inovații din lumea frumuseții.

 

S-ar putea să fiți interesat

#

23.05.2024

Mergem la KIDS EXPO 2024!

Vă propunem o călătorie în lumea magică a copiilor la expoziția - festival KID’S EXPO, locul în care farmacia Hippocrates se alătură evenimentului cu bucurie și entuziasm!Cu reduceri speciale și oferte irezistibile, expoziția este locul perfect pentru a-ț

#

07.12.2023

Idei de cadouri pentru cei dragi!

În perioada festivă, găsirea cadoului perfect devine o adevărată aventuă, la Farmacia Hippocrates găsești o gamă variată de seturi cadou perfecte pentru a încânta părinții, prietenii, copiii sau chiar bunicii în această perioadă specială.

#

22.09.2023

Farmacia Hippocrates: 20 de ani de activitate marcați printr-un act de caritate

Cu ocazia aniversării de 20 de ani, Farmacia Hippocrates a demarat o campanie de caritate dedicată donării de produse medicale esențiale pentru tratarea patologiilor oncologice la copii

#

19.09.2023

Farmacia Hippocrates - 20 de ani de devotament în asigurarea sănătății

Farmacia Hippocrates, un nume binecunoscut și de încredere în domeniul farmaceutic din Republica Moldova, marchează cu mândrie 20 de ani de activitate dedicată sănătății și bunăstării comunității. Cu o rețea impresionantă de 170 de farmacii în întreaga ța

Next
Adăugat