• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Farmacia Hippocrates - 20 de ani de devotament în asigurarea sănătății

19 septembrie 2023Pentru sănătatea și bunăstarea comunității
Cu un angajament profund pentru asigurarea sănătății, Farmacia Hippocrates s-a dezvoltat de-a lungul anilor, trecând de la un început modest, la statutul de lider pe piața farmaceutică din Republica Moldova. Gama sa variată de medicamente și produse de înaltă calitate a devenit un reper pentru cei care caută tratamente eficiente și produse de îngrijire personală sigure și de încredere. 
Farmacia Hippocrates este distribuitorul exclusiv al unor mărci de prestigiu, cum ar fi Athena'S, Byphasse, Corine de Farme, Gerovital, Librederm, Ziaja, precum și produse pentru copii de la HIPP, Merries și Tommee Tippee. Această selecție atentă de produse demonstrează angajamentul Hippocrates de a oferi opțiuni sigure pentru toate nevoile de sănătate ale comunității.

Servicii sigure și accesibile 
Pentru a face experiența de cumpărare și mai accesibilă, Farmacia Hippocrates oferă un serviciu de rezervare online a medicamentelor prin intermediul platformei medicamente.md și hippocrates.md, care aduc reduceri substanțiale la majoritatea produselor. 
În plus, rețeaua largă de peste 170 de farmacii din întreaga Republică Moldova asigură accesul la produse de calitate, indiferent de locație punând, astfel, sănătatea la îndemâna tuturor.
Farmacia Hippocrates a demonstrat timp de două decenii că este mereu alături de comunitate, oferind grijă și sprijin pentru sănătate și bunăstare. Cu o misiune clară de a aduce fericire prin sănătate, Hippocrates continuă să fie un partener de încredere pentru fiecare persoană care își dorește o viață sănătoasă și liniștită.
 

S-ar putea să fiți interesat

#

23.05.2024

Mergem la KIDS EXPO 2024!

Vă propunem o călătorie în lumea magică a copiilor la expoziția - festival KID’S EXPO, locul în care farmacia Hippocrates se alătură evenimentului cu bucurie și entuziasm!Cu reduceri speciale și oferte irezistibile, expoziția este locul perfect pentru a-ț

#

01.02.2024

Descoperă Secretul Frumuseții alături de Farmacia Hippocrates la Beauty EXPO 2024!

Suntem încântați să vă anunțăm că Farmacia Hippocrates va fi prezentă la Beauty EXPO 2024, contribuind la crearea unui univers impresionant dedicat îngrijirii personale și frumuseții. Ne pregătim să vă oferim o experiență de neuitat în cadrul acestui even

#

07.12.2023

Idei de cadouri pentru cei dragi!

În perioada festivă, găsirea cadoului perfect devine o adevărată aventuă, la Farmacia Hippocrates găsești o gamă variată de seturi cadou perfecte pentru a încânta părinții, prietenii, copiii sau chiar bunicii în această perioadă specială.

#

22.09.2023

Farmacia Hippocrates: 20 de ani de activitate marcați printr-un act de caritate

Cu ocazia aniversării de 20 de ani, Farmacia Hippocrates a demarat o campanie de caritate dedicată donării de produse medicale esențiale pentru tratarea patologiilor oncologice la copii

Next
Adăugat