• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Farmacia Hippocrates: 20 de ani de activitate marcați printr-un act de caritate

22 septembrie 2023

 

În lumea medicală, există puține provocări mai mari și mai sensibile decât tratamentul copiilor afectați de patologii oncologice. În acest context, Farmacia Hippocrates a decis să facă o schimbare semnificativă în viața acestor mici luptători. Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate,  aceasta a demarat o campanie de caritate dedicată donării de dispozitive medicale esențiale pentru tratarea patologiilor oncologice la copii, în special în secțiile oncopediatrie și cele hematologie. Această campanie are ca scop principal susținerea Secților pediatrice din cadrul IMSP Institutul Oncologic din Moldova.
 


 

Un gest care face diferența
 

Hippocrates își asumă responsabilitatea de a face o mică diferență în viața copiilor care luptă împotriva cancerului și a altor afecțiuni hematologice. Donația constă în loturi de catetere intravenoase, seturi pentru infuzie și transfuzie, ace spinale pentru puncție lombară, diferite accesorii pentru infuzie (canule pentru aspirație cu filtru, prelungitoare, robinete, seringi) și produse medicamentoase perfuzabile destinate managementului durerii.
Această donație de primă necesitate este direcționată către Secțile de Oncopediatrie  și hematologie copii din cadrul IMSP Institutul Oncologic din Moldova, unde copiii primesc îngrijirea și tratamentul de care au nevoie în timpul luptei lor împotriva bolii. Echipa medicală dedicată și profesioniștii din această secție lucrează neîncetat pentru a asigura copiilor cele mai bune opțiuni de tratament.
Farmacia Hippocrates este alături de acești micuți pentru a aduce speranță în lupta pe care o duc zi de zi. Prin această campanie de caritate, Hippocrates își dorește să demonstreze că doar împreună putem face minuni și doar prin implicarea fiecăruia putem oferi acestor copii șansa la o viață mai bună și mai sănătoasă.


 

S-ar putea să fiți interesat

#

23.05.2024

Mergem la KIDS EXPO 2024!

Vă propunem o călătorie în lumea magică a copiilor la expoziția - festival KID’S EXPO, locul în care farmacia Hippocrates se alătură evenimentului cu bucurie și entuziasm!Cu reduceri speciale și oferte irezistibile, expoziția este locul perfect pentru a-ț

#

01.02.2024

Descoperă Secretul Frumuseții alături de Farmacia Hippocrates la Beauty EXPO 2024!

Suntem încântați să vă anunțăm că Farmacia Hippocrates va fi prezentă la Beauty EXPO 2024, contribuind la crearea unui univers impresionant dedicat îngrijirii personale și frumuseții. Ne pregătim să vă oferim o experiență de neuitat în cadrul acestui even

#

07.12.2023

Idei de cadouri pentru cei dragi!

În perioada festivă, găsirea cadoului perfect devine o adevărată aventuă, la Farmacia Hippocrates găsești o gamă variată de seturi cadou perfecte pentru a încânta părinții, prietenii, copiii sau chiar bunicii în această perioadă specială.

#

19.09.2023

Farmacia Hippocrates - 20 de ani de devotament în asigurarea sănătății

Farmacia Hippocrates, un nume binecunoscut și de încredere în domeniul farmaceutic din Republica Moldova, marchează cu mândrie 20 de ani de activitate dedicată sănătății și bunăstării comunității. Cu o rețea impresionantă de 170 de farmacii în întreaga ța

Next
Adăugat