• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Despre companie

HIPPOCRATES - mereu alături, mereu cu grijă!

Rețeaua de farmacii Hippocrates este reprezentată de 175 de farmacii în toată Republica Moldova și peste 700 de angajați orientați spre asigurarea unei deserviri de calitate și profesionale.

Hipocrate deține o gamă largă de medicamente și produse de înaltă calitate.

Despre companie

Farmacia „Hippocrates” este unul dintre liderii pieței farmaceutice din Republica Moldova și distribuitorul exclusiv al mărcii: Athena'S, Byphasse, Corine de Farme, Gerovital, Librederm, Ziaja, produse pentru copii HIPP, Merries, Tommee Tippee.Ajutăm oamenii să fie sănătoși și fericiți!


Achiziționând medicamente și alte produse în rețeaua Hippocrates, puteți fi sigur de calitatea și siguranța acestora. Toate mărfurile dețin certificate de calitate, care atestă faptul că au fost fabricate în strictă conformitate cu standardele medicale înalte, au fost depozitate și transportate cu respectarea cerințelor practicii internaționale de distribuție.


Pentru comoditatea Clienților dispunem și de un serviciu de rezervare online a medicamentelor (medicamente.md), care oferă reduceri la majoritatea produselor.


Hipocrates - mereu alături, mereu cu grijă!

avantajele noastre

Icon
Prețuri Avantajoase

Când rezervați medicamente pe site, obțineți reduceri la medicamente de până la 15% sau mai mult.

Icon
Informații despre disponibilitatea medicamentelor în farmacii
Hippocrates.md oferă o oportunitate unică de a afla on-line despre disponibilitatea medicamentelor în farmacii și prețurile acestora.
Icon
Comoditate în primirea unei comenzi
Dumneavoastră sau reprezentantul dumneavoastră autorizat puteți ridica medicamentele rezervate de la farmacia la alegere.
Icon
Sortiment mare de mărfuri

Baza noastră de date conține peste 6.000 de medicamente. Vă garantăm disponibilitatea produsului pe care l-ați rezervat.

Catalog

Icon
Rețea largă de farmacii

Peste 175 de farmacii pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Adresele farmaciilor

Icon
Asigurarea calității

Disponibilitatea certificatelor pentru fiecare medicament.

Adăugat