• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Ziua mamicilor

Image

Perioada de desfășurare

Cu 01 ianuarie 2023 pe 31 decembrie 2025

descriere:

Ziua mămicilor - o oportunitate unică de a economisi 30%


Dragi mămici și viitoare mămici, pregătiți-vă pentru o zi specială! Pe data de 10 a fiecărei luni, Farmacia Hippocrates vă invită să celebrați maternitatea într-un mod unic și generos. Ziua Mămicilor devine o ocazie de bucurie și recompensă pentru toate eforturile voastre zilnice.

 

La Farmacia Hippocrates, vă așteaptă reduceri incredibile pentru o gamă variată de produse și preparate special concepute pentru mame și viitoare mame. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și suportul și sfaturile de care aveți nevoie în această perioadă minunată a vieții voastre.

Echipa noastră de farmaciști binevoitori și răbdători este aici pentru a vă ghida și pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru nevoile voastre. În plus, în această zi specială, vă așteaptă o reducere considerabilă de 30% la toate produsele destinate mămicilor brănduri precum Ziaja, Merries, Tommee Tippeе, Hipp, Beurer, Gerovital, Librederm, Tonus Elast, Wundmed, Bioclin, Lekopro și nu doar intră în cea mai apropiată farmacie și vezi ce reduceri avem in aces weekend

 

Indiferent dacă sunteți la început de drum sau deja experimentate în arta maternității, la Farmacia Hippocrates veți găsi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă face viața mai ușoară și mai plină de bucurie alături de micuții voștri.

Așadar, sărbătoriți Ziua Mămicilor cu noi la Farmacia Hippocrates în fiecare lună pe data de 10! Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de ofertele noastre speciale și să descoperiți tot ce avem pregătit pentru voi, femeile minunate care aduc în lume și îngrijesc de cei mici cu atât de multă iubire și devotament.

Adăugat