• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Reduceri de weekend -20%

Image

Perioada de desfășurare

Cu 01 ianuarie 2023 pe 01 decembrie 2024

descriere:

Hippocrates aduce economii de 20% în fiecare Weekend.

 

Dacă vrei să economisești în mod inteligent și să te bucuri de produse esențiale la prețuri avantajoase, Hippocrates a pregătit ceva special pentru tine! Promoția „Reduceri de weekend - 20%” este o oportunitate de neegalat pentru a cumpăra produse variate la prețuri reduse în fiecare sâmbătă și duminică în farmaciile noastre.

 

În fiecare weekend, ai ocazia să achiziționezi o gamă variată de produse cu o reducere de 20%. De la cosmetice la echipamente medicale și suplimente alimentare, gama noastră cuprinzătoare acoperă tot ce ai putea avea nevoie. Tot ce trebuie să faceți este să fiți atenți la promoții la care în acest weekewnd vor fi reducrei, branduri precum Ziaja, Merries, Tommee Tippe, Hipp, Beurer, Gerovital, Librederm , Tonus Elast, Wundmed, Bioclin, Lekopro, Corine de farme și altele mergeți la cea mai apropiată farmacie și profitați de prețuri real bune.

 

Este simplu să profiți de această ofertă extraordinară: fii la curent cu ofertele noastre și alege produsele de care ai nevoie cu 20% mai ieftin. Acest eveniment este un prilej perfect pentru a-ți reînnoi stocurile de produse esențiale, de la vitamine la articole pentru copii, toate la prețuri reduse.

 

Nu rata ocazia de a economisi și de a obține cele mai bune oferte la Hippocrates în fiecare weekend! Planifică-ți achizițiile și bucură-te de avantajele promoției „Reduceri de weekend - 20%”. Te așteptăm în farmaciile noastre pentru a profita de aceste reduceri speciale!

 

Adăugat