• Medicamente
  • Mama și Copilul
  • Cosmetică și Igienă
  • Vitamine și Suplimente
  • Echipament medical
  • Cuplu și Sex
  • Produse non-medicale

Medicamente

Toate produse

Oferte lunii la farmacia Hippocrates: Reduceri speciale și promoții atrăgătoare

Image

Perioada de desfășurare

Cu 01 februarie 2024 pe 29 februarie 2024

descriere:

Oferte Lunii la Farmacia Hippocrates: Reduceri Speciale și Promoții Atrăgătoare
 

Fiecare lună aduce o nouă serie de oferte incredibile în farmaciile Hippocrates, astfel încât clienții noștri să se bucure de produse esențiale la prețuri reduse și beneficii adiționale. În luna aceasta, suntem încântați să vă prezentăm o gamă largă de reduceri și promoții, pentru a vă îngriji și a vă răsfăța la prețuri deosebit de avantajoase.
 

Reduceri Speciale la farmacii

 

Reduceri 50%, 35%, 30%, 25%, 20%, 10% Pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri, avem reduceri variate, între 50% și 10%, la o gamă largă de produse. De la cosmetică până  la vitamine, aceste oferte vă permit să economisiți considerabil fără a afecta bugetul dumneavoastră lunar.

Promoții Atractive

Promoția 1+1
Unul dintre cele mai populare tipuri de promoție este "Cumpără unul, primește unul gratis". Această ofertă vă permite să obțineți un produs gratuit atunci când cumpărați unul la prețul întreg. De la produsele de igienă personală la suplimentele alimentare, această ofertă vă ajută să economisiți și să vă bucurați de produse suplimentare.
 

Cumpără și Primești Cadou
 

Avem și oferte speciale în care, la achiziționarea produselor (vezi lista în farmacii), veți primi cadouri gratuite. 

Indiferent de nevoile dumneavoastră, vă asigurăm că farmacia Hippocrate oferă cele mai bune opțiuni și oferte pentru a vă susține în îngrijirea sănătății și a frumuseții dumneavoastră. Verificați lista în farmacii  pentru a profita de ofertele noastre lunare și a economisi mai mult în timp ce vă îngrijiți de sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

 

Adăugat