Noutati

 • Certificate Cadou Hippocrates
  Miercuri, 3 Martie 2021
  Suntem alături, mereu cu grijă! Certificatele Hippocrates oferă posibilitatea de a oferi un cadou cu adevărat necesar persoanelor dragi. Cumpărați-le în farmaciile noastre.
 • Promoțiile lunii martie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Luni, 1 Martie 2021
  Bun venit, primăvara! Anotimpul care ne încarcă cu energie pozitivă! Vă dorim bunăstare, prosperitate și optimism, iar pentru o bună dispoziție în farmaciile noastre veți găsi produsele necesare la prețuri avantajoase. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
 • Promoțiile lunii februarie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Luni, 1 Februarie 2021
  Întâlnim o nouă lună și noile promoții ale rețelei de farmacii Hippocrates. Ofertele sunt valabile până la 28.02.21.
 • Test diagnostic rapid COVID-19 este deja în vânzare
  Luni, 1 Februarie 2021
  Test diagnostic rapid COVID-19 este deja în vânzare, în toate farmaciile Hippocrates! Testarea antigenului SARS-CoV-2 permite să detectați în mod independent prezența coronavirusului în organism, în stadiile incipiente ale bolii, în decurs de 15 minute, pur și simplu luând probe din nazofaringe. Sensibilitatea testului este 92%!...
 • 2 cutii de Magnestress B6 Leben la preț de 1
  Luni, 18 Ianuarie 2021
  La achiziționarea unei cutii Magnestress forte B6 de la Leben primiți a doua cutie cadou. Promoție activă până la sfârșitul lunii ianuarie în farmaciile Hippocrates. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
 • Continuăm sezonul surprizelor
  Luni, 11 Ianuarie 2021
  La procurarea inhalatorului Beurer IH18 primiți cadou termohigrometru HM16! Beurer — specialist în sănătate și starea de bine. Promoția se desfășoară doar în farmaciile Hippocrates până la 31.01.21.
 • Promoțiile lunii ianuarie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Vineri, 1 Ianuarie 2021
  Profită de reduceri sezoniere din farmaciile Hippocrates. Aici avem sortiment larg de medicamente, vitamine, antivirale, produse cosmetice și de îngrijire pentru toată familia la preț redus. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grjiă!
 • Achită cu LiberCard
  Marti, 15 Decembrie 2020
  Acum, achiți cumpărăturile din orice farmacie Hippocrates și cu LiberCard. LiberCard  îți oferă posibilitatea să cumperi orice vrei și când vrei, fără să achiți dobânzi și costuri suplimentare. Află mai multe detalii la farmacist. Hippocrates – mereu alături, mereu cu grijă!
 • Surpriză plăcută de la Beurer
  Joi, 10 Decembrie 2020
  Sărbătorile de Anul Nou se apropie, de aceea noi continuăm să vă bucurăm cu surpize!  La achiziționarea inhalatorului german Beurer IH18, primiți cadou termo-hidgrometru HM16.  Inhalatorul ajută la tratarea tractului respirator superior și inferior, a răcelii, astmului și a altor afecțiuni. Termo-higrometru vă permite monitorizarea microclimatului din...
 • Cadouri de sărbători pentru cei dragi
  Vineri, 4 Decembrie 2020
  Cea mai actuală întrebare: - Ce voi dărui celor dragi? Răspunsul e simplu: - Cadouri utile din farmaciile Hippocrates Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
Posturi vacante:
Vezi toate posturile vacante...
Sondaj:
Ce asortiment de produse trebuie lărgit în farmaciile Hippocrates?
Rezultatele...
Contacte:
Adresa: Str. Calea Orheiului, 103/3,
MD 2020, or. Chisinau, Moldova
Tel: (+373 22) 45 95 15,
Fax: (+373 22) 45 95 15
E-mail: info@hippocrates.md
Copyright © 2014 HIPPOCRATES | Farmacie. All rights reserved.