Noutati

 • Promoțiile lunii decembrie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Marti, 1 Decembrie 2020
  Cumpără profitabil în farmaciile Hippocrates. Acum, cosmetica pentru îngrijirea părului, tenului și corpului are preț redus. Mai mult, găsiți produse pentru întreaga familie cu reduceri semnificative.
 • Întărește imunitatea cu uleiurile presate la rece
  Miercuri, 11 Noiembrie 2020
  Uleiurile presate la rece, Organic Oils sunt obținute prin presarea mecanică a semințelor, fără adaos chimic sau aport termic. În acest mod uleiul își păstrează valorile nutriționale benefice organismului nostru. Organic Oils - disponibile în farmaciile Hippocrates.
 • Promoțiile lunii noiembrie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Duminica, 1 Noiembrie 2020
  Cumpără profitabil în farmaciile Hippocrates! Promoțiile lunii noiembrie sunt binevenite pentru fiecare, de la mic la mare. Fiți sănătoși!
 • Promoțiile lunii octombrie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Joi, 1 Octombrie 2020
  Găsește reducerile lunare, sezoniere în toate farmaciile Hippocrates! Oferta cu preț scăzut include: echipamente medicale, hrană pentru copii, produse de îngrijire, suplimente alimentare și cosmetice. Mai multe detalii, află la farmacist.  
 • La fiecare cumpărătură primești cadou
  Vineri, 11 Septembrie 2020
  La fiecare cumpărătură primești cadou! Promoția se desfășoara în farmacia Hippocrates mun. Chișinău, str. București, 116 și bd. Mircea cel Bătrân 3/2. Aici veți găsi o gamă largă de echipamente medicale, produse de igienă, produse pentru îngrijire a pacienților și reabilitare postoperatorie, precum și cosmetice curative, hrană și accesorii...
 • Am deschis! Farmacia Hippocrates în mun. Bălți
  Miercuri, 9 Septembrie 2020
  AM DESCHIS! Farmacia Hippocrates din mun. Bălți, str. Bulgară, 136 întâmpină primii vizitatori! Suntem alături pentru a oferi consultații profesioniste și ajutor în rezolvarea problemelor de sănătate. Farmacia oferă un asortiment larg de medicamente, cosmetice și produse de igienă pentru întreaga familie, echipamente medicale, hrană și ac...
 • Promoțiile lunii septembrie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Luni, 31 August 2020
  Bun venit, dragă toamnă! Sezonul care ne pune în valoare sănătatea fizică și ne alină emoțiile cu spectacole de lumină și culori.  Simte magia farmecului autumnal, iar noi, "Farmacia Hippocrates" vom fi alături pentru susținere, ajutor și îndrumare. Și tot pentru tine, am lansat promoțiile sezoniere. Rămâne doar să le descoperi:
 • Promoțiile lunii august în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Sambata, 1 August 2020
  Pentru sănătate, pentru frumusețe, pentru întreaga familie – despre asta sunt promoțiile lunii august din farmaciile Hippocrates.   Beneficiați de ofertele de mai jos:
 • Produs NOU contra mușcăturilor de țânțari
  Marti, 21 Iulie 2020
  Înțepăturile de țânțari pot fi tratate cu Beurer BR60: • ajută împotriva mâncărimilor, inflamării și umflăturilor; • substanțele nocive din înțepăturile și mușcăturile de insecte sunt îndepărtate și procesul de vindecare este accelerat. Aparatul dispune de 2 programe diferite: • pentru prima aplicare și persoane cu...
 • Ofertă specială în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Vineri, 17 Iulie 2020
  Ofertă specială în rețeaua de farmacii Hippocrates: Tensiometru automat Beurer BM28 + cântar corporal Beurer BF180 la doar 989 lei. Atenție! Cântarul măsoară greutatea, grăsimea și apa din organism, procentul de țesut muscular, masa osoasă și caloriile. Pentru un stil de viață sănătos și armonios, recomandăm Beurer!...
Posturi vacante:
Vezi toate posturile vacante...
Sondaj:
Ce asortiment de produse trebuie lărgit în farmaciile Hippocrates?
Rezultatele...
Contacte:
Adresa: Str. Calea Orheiului, 103/3,
MD 2020, or. Chisinau, Moldova
Tel: (+373 22) 45 95 15,
Fax: (+373 22) 45 95 15
E-mail: info@hippocrates.md
Copyright © 2014 HIPPOCRATES | Farmacie. All rights reserved.