Noutati

 • Promoțiile lunii mai în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Sambata, 1 Mai 2021
  Dragă, prietene! Cunoaște promoțiile farmaciilor Hippocrates și cumpără produse de calitate la prețuri avantajoase. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
 • Fiți mai aproape de cei dragi din Moldova
  Marti, 27 Aprilie 2021
  Cu ajutorul platformei  SMarketoo , acum pute ț i s ă cump ă ra ț i celor dragi medicamente ș i alte produse farmaceutice. Oriunde-n Europa v-a ț i afla: - Cump ă ra ț i voucherul direct de pe telefonul mobil; - Achita ț i cu cardul; - Iar pentru mai multe detalii, accesa ț i site-ul  SMarketoo . Hippocrates - mereu al...
 • Ozalys este brandul care a revoluționat lumea dermatocosmeticelor!
  Joi, 22 Aprilie 2021
  Produsele Ozalys sunt create pentru persoanele cu cancer, oferind posibilitatea de a recăpăta personalitatea și a restabili legătura cu corpul. Este demonstrat științific: încrederea în sine e un factor esențial pentru recuperare. Vă prezentăm îngrijirea specială Ozalys: • Crema de duș pentru corp și scalp; • Deodorant cremă;...
 • Cum să-ți îmbunătățești starea generală de sănătate?
  Miercuri, 7 Aprilie 2021
  Ce administrezi în perioada de recuperare? Care produse întăresc sistemul imunitar? Răspunsurile sunt simple! Primește sfaturi personale de la farmaciștii Hippocrates și găsește cele mai eficiente și potrivite produse pentru tine.
 • Teste rapide Covid-19 în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Luni, 5 Aprilie 2021
  Teste diagnostice - rapide, simple și disponibile în rețeaua de farmacii Hippocrates.
 • Promoțiile lunii aprilie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Joi, 1 Aprilie 2021
  Promo ț iile „Hippocrates” includ mereu produse utile pentru adul ț i ș i copii! Cunoa ș te-le !
 • Participă la Tombolă!
  Vineri, 12 Martie 2021
  În fiecare zi, trei norocoși vor câștiga cadouri utile. Când? În perioada 10.03.21 - 17.03.21. Unde? Farmacia Hippocrates, mun.Chișinău, str. Kiev 16/1. Adresați-vă farmacistului pentru detalii. Mult succes!
 • Am deschis! Farmacia Hippocrates în mun. Chișinău
  Miercuri, 10 Martie 2021
  Farmacia Hippocrates din mun. Chișinău, str. Kiev, 16/1 întâmpină primii vizitatori! Farmacia oferă un asortiment larg de medicamente, cosmetice și produse de igienă pentru întreaga familie, echipamente medicale, hrană și accesorii calitative pentru bebeluși. Suntem alături pentru a oferi consultații profesioniste și ajutor în...
 • Certificate Cadou Hippocrates
  Miercuri, 3 Martie 2021
  Suntem alături, mereu cu grijă! Certificatele Hippocrates oferă posibilitatea de a oferi un cadou cu adevărat necesar persoanelor dragi. Cumpărați-le în farmaciile noastre.
 • Promoțiile lunii martie în rețeaua de farmacii Hippocrates
  Luni, 1 Martie 2021
  Bun venit, primăvara! Anotimpul care ne încarcă cu energie pozitivă! Vă dorim bunăstare, prosperitate și optimism, iar pentru o bună dispoziție în farmaciile noastre veți găsi produsele necesare la prețuri avantajoase. Hippocrates - mereu alături, mereu cu grijă!
Posturi vacante:
Vezi toate posturile vacante...
Sondaj:
Ce asortiment de produse trebuie lărgit în farmaciile Hippocrates?
Rezultatele...
Contacte:
Adresa: Str. Calea Orheiului, 103/3,
MD 2020, or. Chisinau, Moldova
Tel: (+373 22) 45 95 15,
Fax: (+373 22) 45 95 15
E-mail: info@hippocrates.md
Copyright © 2014 HIPPOCRATES | Farmacie. All rights reserved.